Fortrolighedspolitik

Definition af begreber brugt i privatlivspolitikken Vi vil i det følgende referere til: "Personlige data": defineres som "enhver information vedrørende en fysisk person, der er identificeret, eller som kan identificeres, direkte eller indirekte, ved henvisning til et identifikationsnummer eller til en eller flere elementer, der er specifikke for den", i overensstemmelse med databeskyttelsesloven af ​​6. januar 1978. "Service": fr-tjenesten og alt dens indhold. "Udgiver" eller "Vi": Harvey Ross, juridisk eller fysisk person, der er ansvarlig for redigeringen og indholdet af Tjenesten. "Bruger" eller "Du": Internetbrugeren, der besøger og bruger Tjenesten. Artikel 1 - Introduktion til og rolle for privatlivspolitikken Dette charter har til formål at informere dig om tjenestens forpligtelser med hensyn til respekt for dit privatliv og beskyttelse af personlige data vedrørende dig, indsamlet og behandlet under din brug af tjenesten. Det er vigtigt, at du læser denne privatlivspolitik, så du er klar over, hvorfor vi bruger dine data, og hvordan vi gør det. Ved at registrere dig på tjenesten accepterer du at give os sande oplysninger om dig selv. Kommunikation af falske oplysninger er i strid med de generelle betingelser, der fremgår af Tjenesten. Bemærk venligst, at denne fortrolighedspolitik til enhver tid kan ændres eller suppleres, især for at overholde enhver lovgivningsmæssig, reguleringsmæssig, retlig eller teknologisk udvikling. Datoen for opdateringen vil være tydeligt nævnt, hvis det er relevant. Disse ændringer er bindende for dig, så snart de sættes online, og vi inviterer dig derfor til regelmæssigt at læse denne fortrolighedspolitik for at være opmærksom på eventuelle ændringer. Du finder også en beskrivelse af dine privatlivsrettigheder, og hvordan loven beskytter dig. Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik eller ønsker at udøve dine rettigheder som beskrevet i afsnit 10 i denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os via e-mail på: contact@harveyross-care.com Artikel 2 - Data indsamlet på webstedet De indsamlede data og efterfølgende behandlet af Tjenesten er dem, som du frivilligt sender til os ved at udfylde de forskellige formularer, der findes i Tjenesten. For visse indholdsoperationer kan du blive bedt om at overføre data vedrørende dig til tredjepartspartnere gennem deres egne tjenester, mere specifikt ved betalinger. Vi vil ikke have nævnte data, idet deres indsamling og behandling er styret af de betingelser, der er specifikke for disse interessenter. Vi inviterer dig til at konsultere deres betingelser, før du kommunikerer dine data i denne sammenhæng. Din IP-adresse (identifikationsnummer tildelt på internettet til din computer) indsamles automatisk. Du er informeret om, at Tjenesten sandsynligvis vil implementere en automatisk sporingsproces (Cookie), som du kan forhindre ved at ændre de relevante parametre for din internetbrowser, som forklaret i de generelle betingelser for denne Tjeneste. Generelt kan du besøge harveyross-care.com-tjenesten uden at afsløre nogen personlige oplysninger om dig selv. Under alle omstændigheder har du ingen forpligtelse til at overføre disse oplysninger. Men i tilfælde af afslag kan du muligvis ikke drage fordel af visse oplysninger eller tjenester. Vi indsamler, bruger og deler også aggregerede data såsom statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Aggregerede data kan komme fra dine personlige oplysninger, men påvirkes ikke som sådan af loven, fordi disse data ikke direkte afslører din identitet. For eksempel kan vi samle dine brugsdata for at beregne procentdelen af ​​brugere, der har adgang til en specifik funktion i Tjenesten. Med det formål at levere bedre indhold og tjenester bruger harveyross-care.com-tjenesten Google Analytics-analysetjenesten. Google Analytics sporer ikke dine browservaner på tredjepartstjenester. De oplysninger om dig, som Google Analytics har adgang til, indeholder ingen personoplysninger om dig. Vi indsamler ikke såkaldt "følsomme" data. Kontaktoplysningerne på tjenestebrugere, der har registreret sig på den, vil blive gemt i overensstemmelse med bestemmelserne i databeskyttelsesloven af ​​6. januar 1978. I overensstemmelse med sidstnævnte har de ret til adgang, tilbagetrækning, ændring eller berigtigelse af de data, de har givet. For at gøre dette skal de blot fremsætte en anmodning til følgende e-mailadresse: contact@harveyross-care.com, Indsamlingen af ​​brugernes personlige data af udgiveren kræver ikke en erklæring til den franske myndighed om beskyttelse af personlige data ( National Commission for Computing and Liberties – CNIL). Artikel 3 - Den dataansvarliges identitet Den dataansvarlige er Harvey Ross, der har sit registrerede kontor på følgende adresse: 201 South Biscayne Boulevard Downtown Miami Artikel 4 - Formålet med de indsamlede data Data, der er identificeret som obligatoriske på tjenestens formularer, er nødvendige for at kunne drage fordel af Tjenestens tilsvarende funktionaliteter og mere specifikt af handlingerne på det indhold, der tilbydes i den. Tjenesten vil sandsynligvis indsamle og behandle sine brugeres data: Med det formål at give dig de oplysninger eller tjenester, som du har abonneret på, især: Afsendelse af nyhedsbreve, retargeting af facebook, snapchat, google.. Med henblik på at indsamle oplysninger, vi for at forbedre vores service, vores produkter og funktioner (især gennem brug af cookies). Med det formål at kunne kontakte dig om: Kampagnetilbud, nye produkter, konkurrencer, brandnyheder, rådgivning Artikel 5 - Modtagere og brug af de indsamlede data De data, der indsamles af os, behandles med det formål at udføre handlinger på indholdet af tjenesten. Du vil sandsynligvis modtage elektronisk post (e-mails) fra vores tjeneste, især inden for rammerne af nyhedsbreve, som du har accepteret. Du kan bede om ikke længere at modtage disse e-mails ved at kontakte os på contact@harveyross-care.com eller på linket til dette formål i hver af de e-mails, der vil blive sendt til dig. Kun Harvey Ross er modtageren af ​​dine personlige oplysninger. Disse overføres aldrig til en tredjepart, uanset de underleverandører, som Harvey Ross bruger. Hverken Harvey Ross eller dets underleverandører markedsfører de personlige data for besøgende og brugere af deres Tjeneste. Dine personlige data kan blive delt med de parter, der er anført nedenfor til de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik. Vi kræver, at alle tredjeparter holder dine personlige data sikre og behandler dem i overensstemmelse med lovgivningen. Vi tillader ikke vores tredjepartstjenesteudbydere at bruge dine data. Tekstmarkedsføring og meddelelser: Ved at indtaste dit telefonnummer under kassen og starte et køb, abonnere via vores abonnementsformular eller søgeord, accepterer du, at vi kan sende dig SMS-beskeder (for din ordre, inklusive påmindelser om forladte indkøbskurv) og SMS-markedsføringstilbud. SMS vil ikke overstige 3 om måneden. Du anerkender, at samtykke ikke er en betingelse for ethvert køb. Hvis du ønsker at afmelde modtagelse af tekstbeskeder og notifikationer, skal du svare STOP på enhver mobilbesked sendt af os eller bruge afmeldingslinket, som vi har givet dig i en af ​​vores beskeder. Du forstår og accepterer, at alternative fravalgsmetoder, såsom at bruge alternative ord eller anmodninger, ikke vil blive betragtet som et rimeligt fravalg. Beskeder og datahastigheder kan anvendes. Hvis du har spørgsmål, så send HJÆLP til det nummer, hvorfra du modtog beskederne. Du kan også kontakte os for mere information. Hvis du ønsker at fravælge, skal du følge ovenstående procedurer. Jeg giver samtykke til at modtage tilbagevendende automatiseret markedsføring via sms via et automatisk telefonopkaldssystem. Samtykke er ikke en betingelse for køb. STOP for at annullere, HJÆLP for at få hjælp. Besked- og datatakster gælder. Se privatlivspolitik og servicevilkår. Artikel 6 - Retsgrundlag for databehandling I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) behandler Harvey Ross kun personoplysninger i følgende situationer: med dit samtykke; hvor der er en kontraktlig forpligtelse (en kontrakt mellem Harvey Ross og dig); for at opfylde en juridisk forpligtelse (i henhold til EU- eller national lovgivning). Artikel 7 - Datasikkerhed Du er informeret om, at dine data kan videregives i henhold til en lov, en forordning eller i henhold til en afgørelse truffet af en kompetent tilsynsmyndighed eller retslig myndighed eller, om nødvendigt, med det formål for udgiveren at bevare sine rettigheder og interesser. Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data ved et uheld går tabt, bruges, ændres, videregives eller tilgås uden tilladelse. Derudover er adgangen til dine personoplysninger underlagt en defineret og dokumenteret sikkerhedsprocedure. Artikel 8 - Dataopbevaringsperiode Dataene opbevares hos Tjenesteværten, hvis kontaktoplysninger fremgår af Tjenestens juridiske meddelelser, og opbevares i den periode, der er strengt nødvendig for at opnå de ovenfor nævnte formål og kan ikke overstige 24 måneder. Ud over denne periode opbevares de udelukkende til statistiske formål og vil ikke give anledning til nogen form for udnyttelse af nogen art. Artikel 9 - Autoriserede tjenesteudbydere og overførsel til et tredjeland i Den Europæiske Union Harvey Ross informerer dig om, at den bruger autoriserede tjenesteudbydere til at lette indsamlingen og behandlingen af ​​de data, du har meddelt os. Disse tjenesteudbydere kan være placeret uden for Den Europæiske Union og kommunikere de indsamlede data gennem de forskellige formularer på Tjenesten. Harvey Ross har tidligere sikret, at sine tjenesteudbydere implementerer tilstrækkelige garantier og overholdelse af strenge betingelser med hensyn til fortrolighed, brug og databeskyttelse. Især har årvågenhed fokuseret på eksistensen af ​​et retsgrundlag for at udføre enhver overførsel af data til et tredjeland. Som sådan er nogle af vores tjenesteudbydere underlagt interne virksomhedsregler (eller "bindende virksomhedsregler"), som blev godkendt af CNIL i 2016, da de andre overholder ikke kun standardkontraktklausuler, men også Privacy Shield. . Artikel 10 - Computerrettigheder og -friheder I overensstemmelse med lovgivningen om beskyttelse af personoplysninger har du de rettigheder, der er beskrevet nedenfor, som du kan udøve, som angivet i artikel 1 i denne privatlivspolitik ved at sende en e-mail for at kontakte @harveyross-care. com Retten til information: vi har en forpligtelse til at informere dig om, hvordan vi bruger dine personlige data (som beskrevet i denne privatlivspolitik). Retten til indsigt: det er din ret til at fremsætte en anmodning om adgang til de data, der vedrører dig, for at modtage en kopi af de personlige data, som vi har; Men på grund af Harvey Ross' forpligtelse til sikkerhed og fortrolighed i behandlingen af ​​personoplysninger, er du informeret om, at din anmodning vil blive behandlet, forudsat at du fremlægger bevis for din identitet, især ved at fremvise en scanning eller fotokopi af dit gyldige identitetsdokument . Retten til berigtigelse: retten til at bede os om at berigtige personoplysninger om dig, som er ufuldstændige eller unøjagtige. Under denne ret giver lovgivningen dig tilladelse til at anmode om berigtigelse, opdatering, blokering eller sletning af data vedrørende dig, som kan være unøjagtige, fejlagtige, ufuldstændige eller forældede. Retten til sletning, også kendt som "retten til at blive glemt": I nogle tilfælde kan du bede os om at slette de personoplysninger, vi har om dig (medmindre der er en juridisk grund tvingende nødvendig, som forpligter os til at opbevare dem). Retten til at begrænse behandlingen: du har ret til i visse tilfælde at bede os om at suspendere behandlingen af ​​personoplysninger, Retten til dataportabilitet: du har ret til at bede os om en kopi af dine personoplysninger i et aktuelt format (f. eksempel en .csv-fil). Retten til at gøre indsigelse: du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger (for eksempel ved at forbyde os at behandle dine data til direkte markedsføringsformål). Udøvelse af denne ret er dog kun mulig i en af ​​følgende to situationer: når udøvelsen af ​​denne ret er baseret på legitime årsager, eller når udøvelsen af ​​denne ret har til formål at forhindre, at de indsamlede data bruges til kommercielle efterforskningsformål . Kontakt os, hvis du ønsker at udøve nogen af ​​de rettigheder, der er beskrevet ovenfor, ved at skrive til os på contact@harveyross-care.com. Du skal ikke betale gebyrer for adgang til dine personlige data (heller ikke for udøvelsen af ​​nogen anden rettighed). Vi kan dog opkræve dig et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er åbenlyst ubegrundet, gentagen eller overdreven. I dette tilfælde kan vi også nægte at besvare din anmodning. Harvey Ross vil være berettiget til, hvis det er nødvendigt, at modsætte sig åbenlyst fornærmende anmodninger på grund af deres systematiske, gentagne karakter eller deres antal. Vi kan anmode om specifikke oplysninger fra dig for at bekræfte din identitet og sikre din ret til adgang til dine personlige data (eller for at udøve enhver anden ret). Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at disse personlige data ikke leveres til en person, der ikke er autoriseret til at modtage dem. Vi kan også kontakte dig for at få flere oplysninger om din anmodning, for at give dig et hurtigere svar. Vi forsøger at besvare alle legitime anmodninger inden for en måned. Denne frist på en måned kan overskrides, hvis din anmodning er særlig kompleks, eller hvis du har fremsat flere. I dette tilfælde vil vi give dig besked og holde dig orienteret. Artikel 11 - Klage til databeskyttelsesmyndigheden Hvis du mener, at Harvey Ross ikke overholder sine forpligtelser med hensyn til dine personlige oplysninger, kan du rette en klage eller en anmodning til den kompetente myndighed. I Frankrig er den kompetente myndighed CNIL, hvortil du kan sende en anmodning elektronisk på følgende adresse: https://www.cnil.fr/fr/plaintes/internet. Artikel 12 - Politik vedrørende cookies Når du første gang bruger harveyross-care.com-tjenesten, advares du af et banner om, at information vedrørende din browsing kan blive optaget i alfanumeriske filer kaldet "cookies". Vores politik om brug af cookies giver dig mulighed for bedre at forstå de bestemmelser, som vi implementerer med hensyn til navigation på vores Tjeneste. Den informerer dig især om alle cookies, der findes på vores Tjeneste, deres formål og giver dig den procedure, du skal følge for at konfigurere dem. a) Generel information om de cookies, der findes på webstedet. Harvey Ross, som udgiver af denne tjeneste, kan gå videre til implementeringen af ​​cookies på harddisken på din terminal (computer, tablet, mobil osv.) for at garantere smidig og optimal navigation på vores tjeneste. "Cookies" (eller forbindelsescookies) er små tekstfiler af begrænset størrelse, der giver os mulighed for at genkende din computer, tablet eller mobiltelefon med det formål at personliggøre de tjenester, vi tilbyder dig. De oplysninger, der indsamles gennem cookies, identificerer dig ikke på nogen måde ved navn. De bruges udelukkende til vores egne behov for at forbedre interaktiviteten og ydeevnen af ​​vores Tjeneste og sende dig indhold tilpasset dine interessecentre. Ingen af ​​disse oplysninger videregives til tredjeparter, undtagen når Harvey Ross har indhentet dit forudgående samtykke, eller når videregivelsen af ​​disse oplysninger er påkrævet ved lov, ved kendelse fra en domstol eller en administrativ myndighed eller domstol med beføjelse til at høre dem. For bedre at informere dig om de oplysninger, som cookies identificerer, vil du finde en tabel, der viser de forskellige typer cookies, der sandsynligvis vil blive brugt på Harvey Ross Service, deres navn, deres formål og deres opbevaringsperiode på kontaktadressen @harveyross-care? com ) Konfiguration af dine cookie-præferencer Du kan til enhver tid acceptere eller afvise deponering af cookies. Når du første gang bruger Harvey Ross-tjenesten, vises et banner, der kort præsenterer information vedrørende deponering af cookies og lignende teknologier, nederst på din skærm. Dette banner informerer dig om, at ved at fortsætte din navigation på Harvey Ross-tjenesten (ved at indlæse en ny side eller ved at klikke på forskellige elementer i tjenesten for eksempel), accepterer du deponering af cookies på din terminal. Afhængigt af den pågældende type cookie kan det være bydende nødvendigt at indhente dit samtykke til deponering og læsning af cookies på din enhed. c) Cookies fritaget for samtykke I overensstemmelse med anbefalingerne fra Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés (CNIL) er nogle cookies undtaget fra forudgående indsamling af dit samtykke, i det omfang de er strengt nødvendige for driften af ​​Tjenesten eller har udelukkende til formål at tillade eller lette kommunikation ad elektronisk vej. Disse omfatter sessions-id-cookies, autentificeringscookies, belastningsbalanceringssessionscookies samt cookies til at tilpasse din grænseflade. Disse cookies er fuldt ud underlagt denne politik i det omfang, de udstedes og administreres af Harvey Ross. d) Cookies, der kræver forudgående indsamling af dit samtykke. Dette krav vedrører cookies udstedt af tredjeparter, og som er kvalificeret som "vedvarende", i det omfang de forbliver i din terminal, indtil de slettes eller deres udløbsdato. Da sådanne cookies er udstedt af tredjeparter, er deres brug og deponering underlagt deres egne privatlivspolitikker, et link, som du finder nedenfor. Denne cookie-familie inkluderer cookies for publikumsmåling, reklamecookies, som Harvey Ross bruger, samt delingscookies til sociale netværk (Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn osv.). Sociale netværksdelingscookies udstedes og administreres af udgiveren af ​​det pågældende sociale netværk. Med forbehold for dit samtykke giver disse cookies dig mulighed for nemt at dele noget af det indhold, der er offentliggjort på Tjenesten, især via en "knap" til delingsapplikationen afhængigt af det pågældende sociale netværk. Målgruppecookies etablerer statistik vedrørende hyppigheden og brugen af ​​forskellige elementer i Tjenesten (såsom indholdet/siderne, du har besøgt). Disse data bidrager til at forbedre tjenestens ergonomi. På tjenesten harveyross-care.com bruges et værktøj til måling af målgrupper (Google Analytics); dens privatlivspolitik er tilgængelig på fransk på følgende internetadresse: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html at deponering af cookies er godkendt. Din browser giver dig mulighed for at ændre disse standardindstillinger, så alle cookies systematisk afvises, eller at kun nogle af cookies accepteres eller afvises afhængigt af deres udsteder. ADVARSEL: Vi gør dig opmærksom på, at nægtelse af at deponere cookies på din terminal ikke desto mindre sandsynligvis vil ændre din brugeroplevelse såvel som din adgang til visse tjenester eller funktioner i denne tjeneste. Hvis det er nødvendigt, fralægger Harvey Ross sig alt ansvar for konsekvenserne i forbindelse med forringelsen af ​​dine browserbetingelser, der opstår på grund af dit valg om at afvise, slette eller blokere de cookies, der er nødvendige for driften af ​​Tjenesten. Disse konsekvenser udgør ikke skade, og du vil ikke kunne kræve erstatning som følge heraf. Din browser giver dig også mulighed for at slette eksisterende cookies på din terminal eller give dig besked, når nye cookies sandsynligvis vil blive placeret på din terminal. Disse indstillinger har ingen indflydelse på din navigation, men du mister alle fordelene fra cookien. Bemærk venligst nedenfor de mange værktøjer, der er tilgængelige for dig, så du kan konfigurere de cookies, der er placeret på din terminal. f) Indstillinger for din internetbrowser Hver internetbrowser tilbyder sine egne indstillinger for håndtering af cookies. For at finde ud af, hvordan du ændrer dine cookie-præferencer, finder du nedenstående links til den nødvendige hjælp for at få adgang til din browsers menu til dette formål. Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fr Internet Explorer: https://support.microsoft.com/fr-fr/help/17442/windows-internet-explorer-delete -manage-cookies#ie=ie-11 Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/fr/kb/enable-disable-cookies Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/fr/ cookies.html Safari https://support.apple.com/kb/PH21411?viewlocale=fr_FR&locale=fr_FR For mere information om cookiehåndteringsværktøjer kan du konsultere CNIL's websted: https:// www.cnil.fr/fr/ cookies-les-outils-pour-les-maitriser. For spørgsmål eller yderligere anmodninger om information vedrørende denne cookiepolitik, bedes du kontakte os. g) Liste over cookies Den detaljerede liste over cookies brugt på Tjenesten er tilgængelig på følgende adresse: contact@harveyross-care.com Alle rettigheder forbeholdes - 15. november 2019